Stirile Kanal D (15.02.2023) – Starurile de la Hollywood filmeaza in Romania! EXCLUSIV

Stirile Kanal D (15.02.2023) - Starurile de la Hollywood filmeaza in Romania! EXCLUSIV
image

Stirile Kanal D (15.02.2023) – Starurile de la Hollywood filmeaza in Romania! EXCLUSIV Download

Stream and download Stirile Kanal D (15.02.2023) – Starurile de la Hollywood filmeaza in Romania! EXCLUSIV As .Mp4 Mp3, 3gp. right here on cialisonbrx.

Stirile Kanal D (15.02.2023) – Starurile de la Hollywood filmeaza in Romania! EXCLUSIV | Editie de pranz

00:00 – Intro
00:37 – Cel mai puternic cutremur din Romania din ultimii 5 ani a provocat o spaima care nu a disparut peste noapte. Seismul de ieri a inregistrat o magnitudine de 5,7 grade pe scara Richter si a produs bagube in mai multe zone.
03:45 – Ce explicatii au gasit specialistii de la Institutul National pentru Fizica Pamantului pentru cutremurele din sud-vestul Romaniei, aflam din acest material.
05:11 – Cutremurele din ultimele zile din Romania, dar si cele din Turcia ne trimit cu gandul la cat de sigure sunt casele sau apartamentele in care locuim. Vrem sa aflam ce trebuie sa stim inainte de a cumpara o locuinta, astfel incat sa nu avem probleme la un eventual seism.
08:28 – Oradea s-a transformat zilele acestea intr-un mic Hollywood. S-a dat startul filmatilor pentru productia ,,21 de Rubini”, iar faimosul actor american, Mickey Rourke, a fost marea aparitie a momentului. O echipa a stirilor Kanal D a obtinut in exclusivitate declaratii de la actorii productiei.
11:56 – Se simte mai energica ca niciodata si are planuri mari pentru perioada urmatoarea. Silvana Riciu simte ca a renascut. Dupa ce a fost la un pas de moarte, artista se simte acum mult mai bine.
15:24 – Mergem acum la Timisoara, acolo unde are loc o intrecere culinara, mai exact o degustare a celor mai buni carnati din Banat.
17:22 – Scufundari la 300 de metri adancime, antrenamente intense si o rezistenta de fier – pe toate le gasim la Centrul de Scufundari din Constanta, acolo unde militarii isi testeaza limitele.
20:31 – Suntem in luna iubirii, iar Valentine’s Day sau Dragobetele sunt de obicei cele mai asteptate zile pentru a ne arata iubirea. Pentru cei singuri, insa, este o adevarata piatra de incercare. Cum sa gestionam aceste situatii, ne spune psihologul Cristian Andrei.
24:29 – Este foarte talentata si s-a lansat in muzica, alaturi de un partener pe masura. Izabela, fiica cea mare a Sanzianei Buruiana, si Nikolas, au scos o piesa pentru noua generatie. Ei sunt astazi in platoul Stirilor Kanal D, sub supravegherea Sanzianei.
33:50 – Meteo | Cum va fi vremea azi?

#KanalD #StirileKanalD #mickeyrourke #hollywood #CutremurRomania #SfaturiUtileInAlegereaLocuintei #SilvanaRiciu #CeiMaiBuniCarnatiDinBanat #LaPsiholog #CristianAndrei #SanzianaBuruiana #FiicaSanzianeiBuruianaPiesaNoua #Meteo

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/
http://www.kfetele.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.

Download

Scroll to Top